Recept zoekresultatenRundercarpaccio met verse kruiden
Delhaize logo
  • Rundercarpaccio met verse kruidenD

Rundercarpaccio met verse kruiden

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Rundercarpaccio met verse kruidenD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 eetlepels gehakte bieslook
  • 8 blaadjes verse basilicum
  • 400 g rundercarpaccio
  • 1 kleine handvol kervelplukjes
  • 4 gesnipperde salieblaadjes
  • 1 takje fijngehakte verse tijm
  • 1 takje fijngehakte verse rozemarijn
  • 2 eetlepels fijngehakte verse dragon
  • 10 cl extra vierge olijfolie
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 2 u rusttijd

  1. Meng de olie met de salie, de tijm, de rozemarijn, de dragon, peper en zout. Laat 2 uur op een koele plek, maar niet in de koelkast rusten.
  2. Verdeel de sneetjes carpaccio over borden. Besprenkel met wat kruidenolie en garneer met de rest van de verse kruiden. Bestrooi met flink wat peper en dien heel koel op met brood.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1040; energie (kCal): 250; vetten (g): 18,4; verzadigde vetten (g): 3,5; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 0,3; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 17,8; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 399,5
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Rundercarpaccio met verse kruidenD