• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango

Makkelijk
Gemiddeld
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Barbecue
  • Seizoen: Lente,Zomer

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 12 lamsmignonnette
  • 1/2 verse rode peper
  • peper en zout
  • 1/2 bosje koriander
  • 1/3 kleine rode ui
  • 1/2 limoen bio
  • 1 kiwi
  • 1 gele nectarine
  • 1/2 mango
  • 1 stukje gember
  • 1 peer
  • enkele takjes verse tijm (voor de marinade)
  • 1 eetlepel balsamico
  • 1/2 bussel verse munt
  • 5 eetlepels olijfolie (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
  • 1 petite gousse knoflookteentje
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Bereiding

  1. Wrijf de lamskoteletten in met de look. Smeer ze dan in met olijfolie en bestrooi ze met tijm. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
  2. Schil het fruit, verwijder klokhuis en pitten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de peerblokjes in een slakom, voeg het sap van de halve limoen toe en meng. Voeg het andere fruit toe, de geraspte gember, de fijngesnipperde rode ui, de ontpitte en gehakte chilipeper, de balsamicoazijn, de gehakte kruiden, peper, zout en 3 eetlepels olijfolie.
  3. Meng goed.
  4. Verwarm de grill (of barbecue) voor. Bedruip de lamskoteletten met een scheutje olijfolie en bak ze op de grill.
  5. Serveer warm met de salsa.

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst