• Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
RED05, RED10 en RED20: Profiteer nu van korting met de promocodes RED05, RED10, RED20! Zie de voorwaarden onderaan de homepagina.  
Terug

Makkelijk
Gemiddeld
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Maaltijd: Hoofdgerecht

Dit recept versturen

Kippenworsten en tabouleh met limoen
Makkelijk
Gemiddeld
Minder of gelijk aan 30 min.
4/5

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 600 g biokippenworsten
  • 1 biokomkommer
  • 6 grote biotomaten
  • 2 biolimoenen
  • 250 g biologische volkoren couscous
  • 6 eetlepels bio olijfolie
  • 1 pot biomunt
  • 1 bussel platte peterselie
  • 100 g rucola bio
  • Peper en zout
Bereiding

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Doe de couscous in een slakom, doe er 350 ml kokend water bij en laat het het vocht opnemen volgens de instructies op de verpakking.
  2. Kook ondertussen de kippenworsten op matig vuur in een grote koekenpan met 1 eetlepel olijfolie.
  3. Snij de komkommer en de tomaten in 2, haal de pitjes eruit en snij ze in blokjes. Hak de peterselie en de munt fijn.
  4. Doe de overgebleven olijfolie over de couscous en meng met een vork om het los te maken. Voeg het sap van 1 limoen en peper en zout toe. Meng en voeg dan de groenten en aromatische kruiden toe.
  5. Serveer de kippenworsten met de tabouleh en de 2e limoen die je in 4 snijdt. Werk af met een paar blaadjes rucola.

Tip: Als je tijd hebt, maak de tabouleh de dag op voorhand klaar en laat ‘m minstens 30 min. in de ijskast staan.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst