Gemarineerde zalm met salade van venkel, radijs en zure room


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g zalm
- 100 g zure room
- 1 venkel
- 1/2 citroen (sap en zeste)
- 4 lente-uitjes
- 1/2 bosje radijzen
- 150 g waterkers
- 120 g sesamstokjes
- 2 e.l. olijfolie
- zout
- peper
- 400 g zalm
- 100 g zure room
- 1 venkel
- 1/2 citroen (sap en zeste)
- 4 lente-uitjes
- 1/2 bosje radijzen
- 150 g waterkers
- 120 g sesamstokjes
- 2 e.l. olijfolie
- zout
- peper