Rappel de produit :«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketEn savoir plus >

Recept zoekresultatenVerse lasagne met spinazie en venkel-saffraansaus
Delhaize logo
  • Verse lasagne met spinazie en venkel-saffraansaus

Verse lasagne met spinazie en venkel-saffraansaus

Verse lasagne met spinazie en venkel-saffraansaus
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g verse lasagnevellen
  • 2 gele paprika's
  • 1 portie saffraan
  • 1 venkel
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 350 g verse spinazie
  • 2 aubergines
  • 75 g pijnboompitten
  • olijfolie
  • 1 kl Provençaalse kruiden
  • peper
  • 250 g verse lasagnevellen
  • 2 gele paprika's
  • 1 portie saffraan
  • 1 venkel
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 350 g verse spinazie
  • 2 aubergines
  • 75 g pijnboompitten
  • olijfolie
  • 1 kl Provençaalse kruiden
  • peper

Begin met koken

: Bereidings- + kooktijd : 45 min
1
Snijd de gele paprika’s en de venkel in kleine stukjes. Stoof ze 5 min in wat olie en voeg dan water toe zodat de groenten net onderstaan. Kruid met saffraan, peper en zout en laat alles goed doorkoken tot de groenten zeer gaar zijn. Mix dit alles tot je een consistente gele saus krijgt.
2
Kook de lasagnevellen in gezouten water.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Pel en snipper intussen de ui en de knoflook. Snijd de rode paprika’s en de aubergines in stukjes en hak de spinazie grof.
5
Stoof de ui glazig in wat olie en voeg de knoflook toe.
6
Doe de rode paprika en de auberginestukjes erbij. Kruid met Provencaalse kruiden, peper en zout. Voeg nog wat olie toe en bak de groenten tot ze gaar zijn.
7
Voeg de spinazie toe en bak die zeer kort even mee.
8
Rooster de pijnboompitjes in een droge pan.
9
Neem een ovenschotel en leg afwisselend laagjes gele saus, groenten, lasagnevellen, saus, groenten, pasta enzovoort. Eindig met een laagje saus en bestrooi met de pijnboompitjes.
10
Zet de lasagne 15 min in de oven om goed warm te worden.
1
Snijd de gele paprika’s en de venkel in kleine stukjes. Stoof ze 5 min in wat olie en voeg dan water toe zodat de groenten net onderstaan. Kruid met saffraan, peper en zout en laat alles goed doorkoken tot de groenten zeer gaar zijn. Mix dit alles tot je een consistente gele saus krijgt.
2
Kook de lasagnevellen in gezouten water.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Pel en snipper intussen de ui en de knoflook. Snijd de rode paprika’s en de aubergines in stukjes en hak de spinazie grof.
5
Stoof de ui glazig in wat olie en voeg de knoflook toe.
6
Doe de rode paprika en de auberginestukjes erbij. Kruid met Provencaalse kruiden, peper en zout. Voeg nog wat olie toe en bak de groenten tot ze gaar zijn.
7
Voeg de spinazie toe en bak die zeer kort even mee.
8
Rooster de pijnboompitjes in een droge pan.
9
Neem een ovenschotel en leg afwisselend laagjes gele saus, groenten, lasagnevellen, saus, groenten, pasta enzovoort. Eindig met een laagje saus en bestrooi met de pijnboompitjes.
10
Zet de lasagne 15 min in de oven om goed warm te worden.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Paprika | Geel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
Delhaize Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
250 gr
Bio
    1
    65
    Kruiden | Saffraan
    Santa Maria Kruiden | Saffraan
    0,5 gr
    9
    09
    Venkel
    Delhaize Venkel
    500 gr
    1
    79
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Paprika | Rood
    Delhaize Paprika | Rood
    1 st
    1
    09
    Spinazie | Room | Bokaal
    Hak Spinazie | Room | Bokaal
    2 × 345 gr
    1+1 gratis
    4
    09
    Aubergine
    Delhaize Aubergine
    1 st
    1
    09
    Pijnboompitten
    Delhaize Pijnboompitten
    90 gr
    6
    39
    Kruiden | Provencaalse kruiden | Bio
    Delhaize Kruiden | Provencaalse kruiden | Bio
    15 gr
    Bio
      1
      35

      Reeds in je keuken

      Lookbol | Netje
      Delhaize Lookbol | Netje
      75 gr
      1
      79
      Olijfolie | Cucinare
      Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
      1 l
      2+1 gratis
      13
      99
      Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      38 gr
      1
      19
      Totaal:
      €32,62