Recept zoekresultatenVarkensgebraad met cider, puree en gebakken appels
Recept zoekresultatenVarkensgebraad met cider, puree en gebakken appels
Delhaize logo
  • Varkensgebraad met cider, puree en gebakken appels
    Nutri-Score A

Varkensgebraad met cider, puree en gebakken appels

Varkensgebraad met cider, puree en gebakken appelsA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 varkensgebraad van ongeveer 750 g
  • 37,5 cl zoete cider
  • 2 uien
  • 4 gekke appelen
  • 800 g aardappelen
  • 1 krop Romeinse sla
  • 10 cl melk
  • 2 g boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el azijn
  • 1 el bloem
  • peper
  • zout
  • 1 varkensgebraad van ongeveer 750 g
  • 37,5 cl zoete cider
  • 2 uien
  • 4 gekke appelen
  • 800 g aardappelen
  • 1 krop Romeinse sla
  • 10 cl melk
  • 2 g boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el azijn
  • 1 el bloem
  • peper
  • zout