Varkensgebraad met cider, puree en gebakken appels


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 varkensgebraad van ongeveer 750 g
- 37,5 cl zoete cider
- 2 uien
- 4 gekke appelen
- 800 g aardappelen
- 1 krop Romeinse sla
- 10 cl melk
- 2 g boter
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el azijn
- 1 el bloem
- peper
- zout
- 1 varkensgebraad van ongeveer 750 g
- 37,5 cl zoete cider
- 2 uien
- 4 gekke appelen
- 800 g aardappelen
- 1 krop Romeinse sla
- 10 cl melk
- 2 g boter
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el azijn
- 1 el bloem
- peper
- zout