Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witloof, appelmoes met veenbessen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g walnoten
- 3 dl room
- 1 snuifje nootmuskaat (voor het witloof)
- 8 stronkjes witloof
- 4 appelen
- 200 g spruitjes
- 1 bussel waterkers
- 200 g veenbessen
- 50 g rozijnen
- 3 dl melk
- 2 el bruine suiker
- 1 dl water
- 3 el suiker
- 1 el mosterd
- 2 eetlepels walnotenolie
- natuurzijn
- peper
- 1 stokje kaneel
- 2 blaadjes laurier (voor de stoverij)
- 1 ui
- 200 g spekblokjes
- 150 g zilveruitjes
- 75 cl rode wijn
- 2 wortelen
- 250 g kastanjechampignons
- 2 el bloem
- 2 el aalbessengelei
- 2 hazenbouten (van ± 350 g/stuk)
- 2 jeneverbessen
- 2 kruidnagels
- 1 el boter (voor de appelmoes)
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 1/2 knolselder
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 200 g gemalen kaas
- 50 g walnoten
- 3 dl room
- 1 snuifje nootmuskaat (voor het witloof)
- 8 stronkjes witloof
- 4 appelen
- 200 g spruitjes
- 1 bussel waterkers
- 200 g veenbessen
- 50 g rozijnen
- 3 dl melk
- 2 el bruine suiker
- 1 dl water
- 3 el suiker
- 1 el mosterd
- 2 eetlepels walnotenolie