Recept zoekresultatenStoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witloof, appelmoes met veenbessen
Recept zoekresultatenStoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witloof, appelmoes met veenbessen
Delhaize logo
  • Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witloof, appelmoes met veenbessen
    A

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witloof, appelmoes met veenbessen

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witloof, appelmoes met veenbessenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 50 g walnoten
  • 3 dl room
  • 1 snuifje nootmuskaat (voor het witloof)
  • 8 stronkjes witloof
  • 4 appelen
  • 200 g spruitjes
  • 1 bussel waterkers
  • 200 g veenbessen
  • 50 g rozijnen
  • 3 dl melk
  • 2 el bruine suiker
  • 1 dl water
  • 3 el suiker
  • 1 el mosterd
  • 2 eetlepels walnotenolie
  • natuurzijn
  • peper
  • 1 stokje kaneel
  • 2 blaadjes laurier (voor de stoverij)
  • 1 ui
  • 200 g spekblokjes
  • 150 g zilveruitjes
  • 75 cl rode wijn
  • 2 wortelen
  • 250 g kastanjechampignons
  • 2 el bloem
  • 2 el aalbessengelei
  • 2 hazenbouten (van ± 350 g/stuk)
  • 2 jeneverbessen
  • 2 kruidnagels
  • 1 el boter (voor de appelmoes)
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 1/2 knolselder
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 200 g gemalen kaas
  • 50 g walnoten
  • 3 dl room
  • 1 snuifje nootmuskaat (voor het witloof)
  • 8 stronkjes witloof
  • 4 appelen
  • 200 g spruitjes
  • 1 bussel waterkers
  • 200 g veenbessen
  • 50 g rozijnen
  • 3 dl melk
  • 2 el bruine suiker
  • 1 dl water
  • 3 el suiker
  • 1 el mosterd
  • 2 eetlepels walnotenolie