Recept zoekresultatenRosbief op tex-mex wijze
Delhaize logo
  • Rosbief op tex-mex wijze

Rosbief op tex-mex wijze

Rosbief op tex-mex wijze
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 krop Romeinse sla
  • Tabasco (facultatief)
  • 1 kg rosbief
  • 240 g rode bonen (uitgelekt gewicht)
  • 140 g maïs
  • 1 bosje koriander
  • 3 takjes munt
  • 1/2 kl komijn-, paprika- en chilipoeder
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 limoen
  • 2 avocado's
  • 4 torti’wraps
  • peper
  • 1 krop Romeinse sla
  • Tabasco (facultatief)
  • 1 kg rosbief
  • 240 g rode bonen (uitgelekt gewicht)
  • 140 g maïs
  • 1 bosje koriander
  • 3 takjes munt
  • 1/2 kl komijn-, paprika- en chilipoeder
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 limoen
  • 2 avocado's
  • 4 torti’wraps
  • peper

Begin met koken

: 35 min. bereidings- + baktijd
1
Neem het vlees minstens een uur op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
3
Bind de rosbief op met keukentouw. Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin op hoog vuur. Leg hem in een ovenschotel. Neem de pan van het vuur en doe er 1 eetlepel olie, het komijn-, het paprika- en het chilipoeder in. Meng en smeer er de rosbief volledig mee in. Kruid met peper en zout en laat 25 min. in de oven bakken.
4
Snij ondertussen de paprika in kleine blokjes en laat ze 3 min. in kokend water garen. Giet af en spoel onder koud water.
5
Doe het limoensap in een grote kom. Voeg de in blokjes gesneden avocado’s toe en meng goed. Doe er de rode bonen bij (goed onder koud water gespoeld en uitgelekt), de uitgelekte maïs en paprikablokjes, de gehakte munt- en korianderblaadjes, 4 eetlepel olie, peper, zout en Tabasco. Meng goed, voeg dan de fijngesneden Romeinse sla toe.
6
Laat de gebakken rosbief 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Leg ondertussen de torti’wraps rechtstreeks op het ovenrooster en laat ze in 5 min. goudbruin bakken.
7
Doe 2 in stukjes gebroken torti’wraps bij de salade. Snij de rosbief in plakjes en serveer meteen. Dien de overige tortilla's apart op.
1
Neem het vlees minstens een uur op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
3
Bind de rosbief op met keukentouw. Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin op hoog vuur. Leg hem in een ovenschotel. Neem de pan van het vuur en doe er 1 eetlepel olie, het komijn-, het paprika- en het chilipoeder in. Meng en smeer er de rosbief volledig mee in. Kruid met peper en zout en laat 25 min. in de oven bakken.
4
Snij ondertussen de paprika in kleine blokjes en laat ze 3 min. in kokend water garen. Giet af en spoel onder koud water.
5
Doe het limoensap in een grote kom. Voeg de in blokjes gesneden avocado’s toe en meng goed. Doe er de rode bonen bij (goed onder koud water gespoeld en uitgelekt), de uitgelekte maïs en paprikablokjes, de gehakte munt- en korianderblaadjes, 4 eetlepel olie, peper, zout en Tabasco. Meng goed, voeg dan de fijngesneden Romeinse sla toe.
6
Laat de gebakken rosbief 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Leg ondertussen de torti’wraps rechtstreeks op het ovenrooster en laat ze in 5 min. goudbruin bakken.
7
Doe 2 in stukjes gebroken torti’wraps bij de salade. Snij de rosbief in plakjes en serveer meteen. Dien de overige tortilla's apart op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Rosbief
1 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ijsbergsla | Verpakt
Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st
1
19
Tabasco | Groene peper
Tabasco Tabasco | Groene peper
6 cl
3
79
Bonen | Rode
Hak Bonen | Rode
240 gr
1+1 gratis
3
29
Maïs | Mexicana
Bonduelle Maïs | Mexicana
140 gr
1
99
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Kruiden | Paprika | Sterk
Santa Maria Kruiden | Paprika | Sterk
37 gr
3
29
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
1
09
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
49
Avocado
Delhaize Avocado
1 st
1
45
Koeken | Olijfole
El Corte Ingles Koeken | Olijfole
180 gr
3
35

Reeds in je keuken

Olijfolie | Cucinare
Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
1 l
2+1 gratis
13
99
Kruiden | Peper | Zwarte | Korrels | Bio
Delhaize Kruiden | Peper | Zwarte | Korrels | Bio
41 gr
Bio
    1
    59
    Totaal:
    €22,97