Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRoodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:51
  • Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 avocado
  • 1/2 gele paprika
  • 2 limoenen
  • 1 mango
  • 15 cl olijfolie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 rode paprika
  • 700 g roodbaarsfilet
  • 1/2 rode ui
  • 6 tomaten
  • 2 verse rode chilipepers
  • 2 verse groene chilipepers
  • 1 handvol verse koriander
  • 2 eetlepels xeres azijn
  • boter
  • peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Avocado
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,39 €/st
    €1,39
    F2021111500091170000
  • Koriander | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
    F2021022400077540000
  • Rode | Peper | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    50 gr
    31,80 €/kg
    €1,59
    F2021022400077530000
  • Smaaktrostomaat
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1998040200321320000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min

    1. Pers het sap uit 1 limoen en doe het in een slakom. Voeg de in kleine blokjes gesneden avocado toe, meng goed. Snij het vruchtvlees van de mango en de halve paprika’s in kleine blokjes, doe ze bij in de kom, voeg ook de fijngehakte koriander en halve rode ui toe. Kruid met peper en zout, dek af en zet in de koelkast.
    2. Leg de tomaten (lichtjes ingesneden) gedurende 1 minuut in kokend water. Pel ze dan en verwijder de pitten. Mix het vruchtvlees met de ontpitte pepers, 5 cl olie, de azijn, peper en zout tot een homogene saus.
    3. Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan. Bak er de roodbaarsfilets kort aan beide kanten goudbruin in. Kruid met peper en zout.
    4. Dien de vis op met de 2 sauzen en partjes limoen. Serveer met knapperig brood.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Moederdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • 00:00
      -00:51
    • Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Avocado
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,39 €/st
    €1,39
    F2021111500091170000
  • Koriander | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
    F2021022400077540000
  • Rode | Peper | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    50 gr
    31,80 €/kg
    €1,59
    F2021022400077530000
  • Smaaktrostomaat
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1998040200321320000