Risotto van spruiten met oude kaas en waterkers
door Seppe Nobels


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g spruiten
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 4 el olijfolie
- 350 g risottorijst
- 7 dl groentebouillon
- 60 g boter
- 100 g oude kaas (bijvoorbeeld van Postel), geraspt
- 5 dl arachideolie
- 100 g snelkookrijst
- 1/2 bosje dille
- 1/2 bussel waterkers
- 2 g sjalotten, gesnipperd
- 1,5 biolimoenen
- peper
- zout
- enkele plukjes kervel
- 250 g spruiten
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 4 el olijfolie
- 350 g risottorijst
- 7 dl groentebouillon
- 60 g boter
- 100 g oude kaas (bijvoorbeeld van Postel), geraspt
- 5 dl arachideolie
- 100 g snelkookrijst
- 1/2 bosje dille
- 1/2 bussel waterkers
- 2 g sjalotten, gesnipperd
- 1,5 biolimoenen
- peper
- zout