Pollo con salsa pico de gallo

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 filets kippenborstfilets
- 800 g tomaten
- 1 kl ‘Hot Pepper Sauce’ Santa Maria
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 3 takjes tijm
- 2 limoenen
- 1/2 ui
- 1 rode peper
- 1/2 bussel koriander
- peper
- 4 filets kippenborstfilets
- 800 g tomaten
- 1 kl ‘Hot Pepper Sauce’ Santa Maria
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 3 takjes tijm
- 2 limoenen
- 1/2 ui
- 1 rode peper
- 1/2 bussel koriander
- peper