Met roquefort gevulde aardappelen en krokante salade met peren

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote Bintjes (200 à 250 g/stuk)
- 100 g roquefort
- 10 cl melk
- 1 el paneermeel
- 2 Doyenné peren
- 4 keer een handvol sla
- 80 g studentenhaver met rozijnen
- 3,5 e.l. olijfolie
- 1 el honing
- 1/2 kl mosterd op grootmoeders wijze
- 1 el ciderazijn
- peper
- zout
- 4 grote Bintjes (200 à 250 g/stuk)
- 100 g roquefort
- 10 cl melk
- 1 el paneermeel
- 2 Doyenné peren
- 4 keer een handvol sla
- 80 g studentenhaver met rozijnen
- 3,5 e.l. olijfolie
- 1 el honing
- 1/2 kl mosterd op grootmoeders wijze
- 1 el ciderazijn
- peper
- zout