Kwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin

door Yves Mattagne
Kwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1/4 rode peper
  • zout
  • 400 g witloof of miniwitloof
  • 3 cl vloeibare room
  • 2 takjes verse koriander
  • 10 g verse gember
  • 2 g verse gehakte koriander (voor wortelen)
  • 30 g terrine van ganzenlever
  • 15 cl Teriyaki-saus
  • 1 snuifje suiker
  • 60 g spinaziescheuten
  • 5 cl sojasaus
  • 20 g sjalotten
  • 5 g sesamzaadjes
  • 20 g boter
  • 2 ontbeende kwartels
  • 2 cl olijfolie
  • 20 cl mirin (Japanse rijstazijn)
  • 5 g maiszetmeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 jonge wortelen
  • 2 jonge uien
  • 70 g honing
  • 40 g gemixt wit van gevogelte (gemarineerd met cognac)
  • 20 g gefrituurde ui
  • 30 g ganzenvet
  • fleur de sel
  • 1 eigeel
  • 1/4 rode peper
  • zout
  • 400 g witloof of miniwitloof
  • 3 cl vloeibare room
  • 2 takjes verse koriander
  • 10 g verse gember
  • 2 g verse gehakte koriander (voor wortelen)
  • 30 g terrine van ganzenlever
  • 15 cl Teriyaki-saus
  • 1 snuifje suiker
  • 60 g spinaziescheuten
  • 5 cl sojasaus
  • 20 g sjalotten
  • 5 g sesamzaadjes
  • 20 g boter