Krokantje van asperges en scampis


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 40 g boter
- 1 el citroensap
- 1 zakje diepgevroren scampi's
- 3 el amandelschilfers
- 10 grote basilicumblaadjes
- 3 e.l. olijfolie
- 50 g rucola, klaar voor gebruik
- 125 g yoghurt natuur
- 8 feuilles brickvellen
- 16 groene asperges
- zout
- 40 g boter
- 1 el citroensap
- 1 zakje diepgevroren scampi's
- 3 el amandelschilfers
- 10 grote basilicumblaadjes
- 3 e.l. olijfolie
- 50 g rucola, klaar voor gebruik
- 125 g yoghurt natuur
- 8 feuilles brickvellen
- 16 groene asperges
- zout