Hindefilet met vijgen, groene peper en knolselderpuree

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 cl arachideolie
- fleur de sel
- 1 el groene peper in pekel
- 600 g hindefilet
- 1 bol knolselder
- 30 cl magere melk
- 1 blokje ontvette gevogeltebouillon
- peper
- 1 stukje verse gember (ongeveer 1 cm)
- 6 verse vijgen
- 5 cl arachideolie
- fleur de sel
- 1 el groene peper in pekel
- 600 g hindefilet
- 1 bol knolselder
- 30 cl magere melk
- 1 blokje ontvette gevogeltebouillon
- peper
- 1 stukje verse gember (ongeveer 1 cm)
- 6 verse vijgen