Gevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP

Gemiddeld
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el olijfolie
- 100 g Etivaz AOP, geraspt
- 1 sjalot
- 100 g champignons, gehakt
- 1 el cashewnoten, fijngehakt
- 2 el fijngesneden bladpeterselie
- 2 el gehakte bieslook
- 2 sneetjes brood, geweekt in melk, uitgeknepen
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 4 kipfilet
- 1 el olijfolie
- 4 klontjes botter
- 5 cl groentebouillon
- 5 cl room
- 150 g morilles (uit de diepvries of gedroogd*)
- peper en zout
- 1 el olijfolie
- 100 g Etivaz AOP, geraspt
- 1 sjalot
- 100 g champignons, gehakt
- 1 el cashewnoten, fijngehakt
- 2 el fijngesneden bladpeterselie
- 2 el gehakte bieslook
- 2 sneetjes brood, geweekt in melk, uitgeknepen
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 4 kipfilet
- 1 el olijfolie
- 4 klontjes botter
- 5 cl groentebouillon
- 5 cl room