Recept zoekresultatenGevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP
Recept zoekresultatenGevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP
Delhaize logo
  • Gevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP

Gevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP

Gevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP
Gemiddeld
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 el olijfolie
  • 100 g Etivaz AOP, geraspt
  • 1 sjalot
  • 100 g champignons, gehakt
  • 1 el cashewnoten, fijngehakt
  • 2 el fijngesneden bladpeterselie
  • 2 el gehakte bieslook
  • 2 sneetjes brood, geweekt in melk, uitgeknepen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ei
  • 4 kipfilet
  • 1 el olijfolie
  • 4 klontjes botter
  • 5 cl groentebouillon
  • 5 cl room
  • 150 g morilles (uit de diepvries of gedroogd*)
  • peper en zout
  • 1 el olijfolie
  • 100 g Etivaz AOP, geraspt
  • 1 sjalot
  • 100 g champignons, gehakt
  • 1 el cashewnoten, fijngehakt
  • 2 el fijngesneden bladpeterselie
  • 2 el gehakte bieslook
  • 2 sneetjes brood, geweekt in melk, uitgeknepen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ei
  • 4 kipfilet
  • 1 el olijfolie
  • 4 klontjes botter
  • 5 cl groentebouillon
  • 5 cl room