Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el olijfolie (voor de rodewijnsaus)
- 2 blaadjes laurier (voor de rodewijnsaus)
- peterselietakjes (voor de rodewijnsaus)
- little gem sla
- enkele takjes tijm (voor de rodewijnsaus)
- 1/2 l groentebouillon (voor de rodewijnsaus)
- 1/2 l rode wijn (voor de rodewijnsaus)
- 1 dl cognac (voor de rodewijnsaus)
- 1/2 dl rodewijnazijn (voor de rodewijnsaus)
- 1 wortel (voor de rodewijnsaus)
- 1 ui (voor de rodewijnsaus)
- 1 branche selderstengel (voor de rodewijnsaus)
- 160 g vegetarische rundsreepjes
- 1/2 teentje geplette look (voor de rodewijnsaus)
- zout
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 3 dl room
- 1 slahart little gem
- 1 klein bakje shiitakes
- 1 bussel lente-uitjes
- 1 kruidentuiltje
- 2 teentjes knoflook
- 300 g gesnipperde uien
- 1 el olijfolie (voor de rodewijnsaus)
- 2 blaadjes laurier (voor de rodewijnsaus)
- peterselietakjes (voor de rodewijnsaus)
- little gem sla
- enkele takjes tijm (voor de rodewijnsaus)
- 1/2 l groentebouillon (voor de rodewijnsaus)
- 1/2 l rode wijn (voor de rodewijnsaus)
- 1 dl cognac (voor de rodewijnsaus)
- 1/2 dl rodewijnazijn (voor de rodewijnsaus)
- 1 wortel (voor de rodewijnsaus)
- 1 ui (voor de rodewijnsaus)
- 1 branche selderstengel (voor de rodewijnsaus)
- 160 g vegetarische rundsreepjes
- 1/2 teentje geplette look (voor de rodewijnsaus)
- zout