Gebakken sint-jakobsvruchten met emulsie van gember en saffraan

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 snufje saffraandraadjes
- zout
- 8 Sint-Jacobsvruchten
- 5 el bulgur
- 2 el gepelde hazelnoten
- 18 cl kippenbouillon
- 1/4 daikon
- 1 cm verse gember
- 20 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- 1 el mengeling van 4 oliën
- zwarte peper
- 1 snufje saffraandraadjes
- zout
- 8 Sint-Jacobsvruchten
- 5 el bulgur
- 2 el gepelde hazelnoten
- 18 cl kippenbouillon
- 1/4 daikon
- 1 cm verse gember
- 20 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- 1 el mengeling van 4 oliën
- zwarte peper