Recept zoekresultatenGebakken sint-jakobsvruchten met emulsie van gember en saffraan
Recept zoekresultatenGebakken sint-jakobsvruchten met emulsie van gember en saffraan
Delhaize logo
  • Gebakken sint-jakobsvruchten met emulsie van gember en saffraan

Gebakken sint-jakobsvruchten met emulsie van gember en saffraan

Gebakken sint-jakobsvruchten met emulsie van gember en saffraan
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 snufje saffraandraadjes
  • zout
  • 8 Sint-Jacobsvruchten
  • 5 el bulgur
  • 2 el gepelde hazelnoten
  • 18 cl kippenbouillon
  • 1/4 daikon
  • 1 cm verse gember
  • 20 g boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 el mengeling van 4 oliën
  • zwarte peper
  • 1 snufje saffraandraadjes
  • zout
  • 8 Sint-Jacobsvruchten
  • 5 el bulgur
  • 2 el gepelde hazelnoten
  • 18 cl kippenbouillon
  • 1/4 daikon
  • 1 cm verse gember
  • 20 g boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 el mengeling van 4 oliën
  • zwarte peper