Bosvruchten met muskaat en specerijen


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g diepgevroren bosvruchten
- 8 cl Beaume-de-Venise (muskaatwijn)
- 1/2 kl gemalen roze peper
- 80 g griessuiker
- 2 kruidnagels
- 2 blaadjes munt
- 2 schijfjes peperkoek
- 40 cl sinaasappelsap
- 1 stokje vanille
- 500 g diepgevroren bosvruchten
- 8 cl Beaume-de-Venise (muskaatwijn)
- 1/2 kl gemalen roze peper
- 80 g griessuiker
- 2 kruidnagels
- 2 blaadjes munt
- 2 schijfjes peperkoek
- 40 cl sinaasappelsap
- 1 stokje vanille