Blinde vinken met groene olijven


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 15 cl droge witte wijn
- 700 g kalfslapjes “bruinen en opdienen”
- 100 g schijfjes olijven (culinaire mix)
- 1/2 citroen (het sap)
- 2 teentjes knoflook
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- 19 cl kalfsfond
- 1 g boter
- 2 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 lente-uitjes
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 15 cl droge witte wijn
- 700 g kalfslapjes “bruinen en opdienen”
- 100 g schijfjes olijven (culinaire mix)
- 1/2 citroen (het sap)
- 2 teentjes knoflook
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- 19 cl kalfsfond
- 1 g boter
- 2 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 lente-uitjes