Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenAardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
Delhaize logo
  • Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie

Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie

Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1,2 l kippenbouillon (water + 2 blokjes)
  • 400 g aardappelen
  • 200 g uien
  • 200 g prei
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pakje chips zout
  • 32 diepgevroren sint-jakobsnootjes MSC
  • enkele takjes bieslook
  • 1 dl olijfolie
  • enkele blaadjes verse spinazie
  • 1 el boter
  • zout
  • peper
  • 1,2 l kippenbouillon (water + 2 blokjes)
  • 400 g aardappelen
  • 200 g uien
  • 200 g prei
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pakje chips zout
  • 32 diepgevroren sint-jakobsnootjes MSC
  • enkele takjes bieslook
  • 1 dl olijfolie
  • enkele blaadjes verse spinazie
  • 1 el boter
  • zout
  • peper

Begin met koken

: 20 min + 20 min kooktijd
1
Was en schil de aardappels en snijd ze in stukken. Snijd de ui en de prei in stukken en hak de look fijn. Stoof alles aan in boter. Voeg het kruidentuiltje en de bouillon toe. Kook gaar in ongeveer 20 min.
2
Mix alles voorzichtig fijn.
3
Meng de olijfolie met de spinazieblaadjes en de stengels bieslook. Mix fijn.
4
Bak de sint-jakobsnootjes aan in boter.
5
Dien de soep op met de sint-jakobsnootjes en enkele druppels bieslookolie.
6
Werk af met wat verkruimelde chips
1
Was en schil de aardappels en snijd ze in stukken. Snijd de ui en de prei in stukken en hak de look fijn. Stoof alles aan in boter. Voeg het kruidentuiltje en de bouillon toe. Kook gaar in ongeveer 20 min.
2
Mix alles voorzichtig fijn.
3
Meng de olijfolie met de spinazieblaadjes en de stengels bieslook. Mix fijn.
4
Bak de sint-jakobsnootjes aan in boter.
5
Dien de soep op met de sint-jakobsnootjes en enkele druppels bieslookolie.
6
Werk af met wat verkruimelde chips
Nutritionele informatie
Energie: 266 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Eindejaar
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Sint-jakobsschelp
32

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bouillon| Finesse | Kip | Vetarme blokjes
Knorr Bouillon| Finesse | Kip | Vetarme blokjes
176 gr
3+1 gratis
2
99
Aardappel | Bloemig 1kg
Delhaize Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
2
79
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Preibundel
Delhaize Preibundel
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Kruidentuiltje | Verpakt
Delhaize Kruidentuiltje | Verpakt
20 gr
1
75
Chips | Naturel
Lay's Chips | Naturel
150 gr
500 punten voor 5
1
75
Bieslook | Verpakt
Delhaize Bieslook | Verpakt
20 gr
1
49
Jonge spinazieblaadjes
Delhaize Jonge spinazieblaadjes
200 gr
1
99

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Melkerijboter
Delhaize Melkerijboter
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Zout | Cuisine
Delhaize Zout | Cuisine
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
50 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
49
Totaal:
€17,24