Recept zoekresultatenZalmsalade met appelsien
Recept zoekresultatenZalmsalade met appelsien
Delhaize logo
  • Zalmsalade met appelsien
    Nutri-Score A

Zalmsalade met appelsien

Zalmsalade met appelsienA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 130 g zalmfilet
  • 1 appelsienen
  • 2 lente-uitjes
  • 8 dikke sneetjes bio- triobrood
  • 1 el olijfolie
  • 2 cm gember
  • 4 takjes koriander
  • peper en zout
  • 130 g zalmfilet
  • 1 appelsienen
  • 2 lente-uitjes
  • 8 dikke sneetjes bio- triobrood
  • 1 el olijfolie
  • 2 cm gember
  • 4 takjes koriander
  • peper en zout

Begin met koken

: 15 min. (+20 min. afkoeltijd)
  1. 1
    Doe de zalm in een steelpan met de gehakte lente-uitjes, de geschilde, gehakte gember en het sap van de appelsien. Zet het deksel op de pan en breng zachtjes aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de olijfolie toe en mix. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Bestrooi met gehakte koriander.
  2. 2
    Gril de sneetjes brood. Serveer ze meteen bij het aperitief, met de zalmpasta.
  1. 1
    Doe de zalm in een steelpan met de gehakte lente-uitjes, de geschilde, gehakte gember en het sap van de appelsien. Zet het deksel op de pan en breng zachtjes aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de olijfolie toe en mix. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Bestrooi met gehakte koriander.
  2. 2
    Gril de sneetjes brood. Serveer ze meteen bij het aperitief, met de zalmpasta.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Lactose vrij
Brunch,Picknick
Hapjes