Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 el blonde rozijnen
- 120 g gedroogde abrikozen
- 1 kruidnagel
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 l melk
- 1 mespunt kaneel
- 4 varkensmedaillons
- 2 e.l. olijfolie
- 1 g boter
- 2 sjalotten
- 1 kl tijm
- 1 ui
- zout
- 3 el blonde rozijnen
- 120 g gedroogde abrikozen
- 1 kruidnagel
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 l melk
- 1 mespunt kaneel
- 4 varkensmedaillons
- 2 e.l. olijfolie
- 1 g boter
- 2 sjalotten
- 1 kl tijm
- 1 ui
- zout