Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
Recept zoekresultaten
Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
door Karola's Kitchen
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
250 g
bruine champignons (voor de champignonragout)
250 g
witte champignons (voor de champignonragout)
200 g
oesterzwammen (voor de champignonragout)
150 g
bospaddenstoelenmix (voor de champignonragout)
200 g
gekookte kastanjes in vacuüm verpakking (voor de champignonragout)
2
sjalotten (voor de champignonragout)
1
blik gekookte linzen van 130 g (voor de champignonragout)
4
laurierblaadjes (voor de champignonragout)
4
takjes tijm (voor de champignonragout)
1,5 el
rodewijnazijn (voor de champignonragout)
5 dl
water (voor de champignonragout)
30 g
bloem (voor de champignonragout)
1,5 kl
honing (voor de champignonragout)
1,5 el
sojasaus (voor de champignonragout)
1/2 kl
Marmite (voor de champignonragout)
2 el
olijfolie (voor de champignonragout)
30 g
margarine (voor de champignonragout)
peper (voor de champignonragout)
zout (voor de champignonragout)
1
kleine knolselder (voor de knolselderpuree)
350 g
bloemige aardappelen (voor de knolselderpuree)
50 g
volle natuuryoghurt (voor de knolselderpuree)
25 g
Dijonmosterd (voor de knolselderpuree)
1/2
groentebouillonblokje (voor de knolselderpuree)
1
nootmuskaat (voor de knolselderpuree)
650 g
spruitjes (voor de geroosterde spruitjes)
1
grote rode ui (voor de geroosterde spruitjes)
1/4
bussel bladpeterselie (voor de geroosterde spruitjes)
1 el
ciderazijn (voor de geroosterde spruitjes)
1 el
rijstolie (voor de geroosterde spruitjes)
250 g
bruine champignons (voor de champignonragout)
250 g
witte champignons (voor de champignonragout)
200 g
oesterzwammen (voor de champignonragout)
150 g
bospaddenstoelenmix (voor de champignonragout)
200 g
gekookte kastanjes in vacuüm verpakking (voor de champignonragout)
2
sjalotten (voor de champignonragout)
1
blik gekookte linzen van 130 g (voor de champignonragout)
4
laurierblaadjes (voor de champignonragout)
4
takjes tijm (voor de champignonragout)
1,5 el
rodewijnazijn (voor de champignonragout)
5 dl
water (voor de champignonragout)
30 g
bloem (voor de champignonragout)
1,5 kl
honing (voor de champignonragout)
1,5 el
sojasaus (voor de champignonragout)
1/2 kl
Marmite (voor de champignonragout)
Toon meer