Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
door Karola's Kitchen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g bruine champignons (voor de champignonragout)
- 250 g witte champignons (voor de champignonragout)
- 200 g oesterzwammen (voor de champignonragout)
- 150 g bospaddenstoelenmix (voor de champignonragout)
- 200 g gekookte kastanjes in vacuüm verpakking (voor de champignonragout)
- 2 sjalotten (voor de champignonragout)
- 1 blik gekookte linzen van 130 g (voor de champignonragout)
- 4 laurierblaadjes (voor de champignonragout)
- 4 takjes tijm (voor de champignonragout)
- 1,5 el rodewijnazijn (voor de champignonragout)
- 5 dl water (voor de champignonragout)
- 30 g bloem (voor de champignonragout)
- 1,5 kl honing (voor de champignonragout)
- 1,5 el sojasaus (voor de champignonragout)
- 1/2 kl Marmite (voor de champignonragout)
- 2 el olijfolie (voor de champignonragout)
- 30 g margarine (voor de champignonragout)
- peper (voor de champignonragout)
- zout (voor de champignonragout)
- 1 kleine knolselder (voor de knolselderpuree)
- 350 g bloemige aardappelen (voor de knolselderpuree)
- 50 g volle natuuryoghurt (voor de knolselderpuree)
- 25 g Dijonmosterd (voor de knolselderpuree)
- 1/2 groentebouillonblokje (voor de knolselderpuree)
- 1 nootmuskaat (voor de knolselderpuree)
- 650 g spruitjes (voor de geroosterde spruitjes)
- 1 grote rode ui (voor de geroosterde spruitjes)
- 1/4 bussel bladpeterselie (voor de geroosterde spruitjes)
- 1 el ciderazijn (voor de geroosterde spruitjes)
- 1 el rijstolie (voor de geroosterde spruitjes)
- 250 g bruine champignons (voor de champignonragout)
- 250 g witte champignons (voor de champignonragout)
- 200 g oesterzwammen (voor de champignonragout)
- 150 g bospaddenstoelenmix (voor de champignonragout)
- 200 g gekookte kastanjes in vacuüm verpakking (voor de champignonragout)
- 2 sjalotten (voor de champignonragout)
- 1 blik gekookte linzen van 130 g (voor de champignonragout)
- 4 laurierblaadjes (voor de champignonragout)
- 4 takjes tijm (voor de champignonragout)
- 1,5 el rodewijnazijn (voor de champignonragout)
- 5 dl water (voor de champignonragout)
- 30 g bloem (voor de champignonragout)
- 1,5 kl honing (voor de champignonragout)
- 1,5 el sojasaus (voor de champignonragout)
- 1/2 kl Marmite (voor de champignonragout)