Recept zoekresultatenChampignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
Recept zoekresultatenChampignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
Delhaize logo
  • Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes
    A

Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjes

door Karola's Kitchen
Champignonragout, knolselderpuree en geroosterde spruitjesA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g bruine champignons (voor de champignonragout)
  • 250 g witte champignons (voor de champignonragout)
  • 200 g oesterzwammen (voor de champignonragout)
  • 150 g bospaddenstoelenmix (voor de champignonragout)
  • 200 g gekookte kastanjes in vacuüm verpakking (voor de champignonragout)
  • 2 sjalotten (voor de champignonragout)
  • 1 blik gekookte linzen van 130 g (voor de champignonragout)
  • 4 laurierblaadjes (voor de champignonragout)
  • 4 takjes tijm (voor de champignonragout)
  • 1,5 el rodewijnazijn (voor de champignonragout)
  • 5 dl water (voor de champignonragout)
  • 30 g bloem (voor de champignonragout)
  • 1,5 kl honing (voor de champignonragout)
  • 1,5 el sojasaus (voor de champignonragout)
  • 1/2 kl Marmite (voor de champignonragout)
  • 2 el olijfolie (voor de champignonragout)
  • 30 g margarine (voor de champignonragout)
  • peper (voor de champignonragout)
  • zout (voor de champignonragout)
  • 1 kleine knolselder (voor de knolselderpuree)
  • 350 g bloemige aardappelen (voor de knolselderpuree)
  • 50 g volle natuuryoghurt (voor de knolselderpuree)
  • 25 g Dijonmosterd (voor de knolselderpuree)
  • 1/2 groentebouillonblokje (voor de knolselderpuree)
  • 1 nootmuskaat (voor de knolselderpuree)
  • 650 g spruitjes (voor de geroosterde spruitjes)
  • 1 grote rode ui (voor de geroosterde spruitjes)
  • 1/4 bussel bladpeterselie (voor de geroosterde spruitjes)
  • 1 el ciderazijn (voor de geroosterde spruitjes)
  • 1 el rijstolie (voor de geroosterde spruitjes)
  • 250 g bruine champignons (voor de champignonragout)
  • 250 g witte champignons (voor de champignonragout)
  • 200 g oesterzwammen (voor de champignonragout)
  • 150 g bospaddenstoelenmix (voor de champignonragout)
  • 200 g gekookte kastanjes in vacuüm verpakking (voor de champignonragout)
  • 2 sjalotten (voor de champignonragout)
  • 1 blik gekookte linzen van 130 g (voor de champignonragout)
  • 4 laurierblaadjes (voor de champignonragout)
  • 4 takjes tijm (voor de champignonragout)
  • 1,5 el rodewijnazijn (voor de champignonragout)
  • 5 dl water (voor de champignonragout)
  • 30 g bloem (voor de champignonragout)
  • 1,5 kl honing (voor de champignonragout)
  • 1,5 el sojasaus (voor de champignonragout)
  • 1/2 kl Marmite (voor de champignonragout)