Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet

door Yves Mattagne
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 schijfjes ananas
  • 2 anijssterren
  • 2 chocolademoelleux
  • 1/3 stokje kaneel
  • 3 kardemonbolletje
  • 5 korianderkorrels
  • 2 kruidnagels
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 200 g suiker
  • 50 cl siroop met kruiden
  • 1/2 stokje vanille
  • 2 takjes verse munt
  • 1/2 l water
  • 5 zwarte peperbolletjes
  • 2 schijfjes ananas
  • 2 anijssterren
  • 2 chocolademoelleux
  • 1/3 stokje kaneel
  • 3 kardemonbolletje
  • 5 korianderkorrels
  • 2 kruidnagels
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 200 g suiker
  • 50 cl siroop met kruiden
  • 1/2 stokje vanille
  • 2 takjes verse munt
  • 1/2 l water
  • 5 zwarte peperbolletjes