Overslaan
Mijn producten
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
0
Webshop
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn&Bubbels
Lichtmis
Recepten
#HalloGoebezigers
SuperPlus
Winkels
nl
fr
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
PT15M
2 Porties
https://static.delhaize.be/medias/sys_master/h92/h28/9173367226398.jpg
2 schijfjes ananas
2 anijssterren
2 chocolademoelleux
1/3 kaneelstokje
3 kardemonbolletje
5 korianderkorrels
2 kruidnagels
2 bolletjes mandarijnsorbet
200 g suiker
50 cl siroop met kruiden
1/2 vanillestokje
2 takjes verse munt
1/2 l water
5 zwarte peperbolletjes
0
0
Recept zoekresultaten
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Recept zoekresultaten
Start online winkelen : kies je leveringsmethode
Pause
Play
% buffered
00:00
-13:31
Unmute
Mute
Exit fullscreen
Enter fullscreen
Play
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
door Yves Mattagne
Moeilijkheid
Makkelijk
Duur
< 30 min.
Budget
€€
Score
Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Romantisch diner
Dessert
Winkelen voor dit recept
Toevoegen aan favorieten
Recept afdrukken
Ingrediënten voor
2 Porties
2 Porties
2 schijfjes
ananas
2
anijssterren
2
chocolademoelleux
1/3
kaneelstokje
3
kardemonbolletje
5
korianderkorrels
2
kruidnagels
2 bolletjes
mandarijnsorbet
200 g
suiker
50 cl
siroop met kruiden
1/2
vanillestokje
2 takjes
verse munt
1/2 l
water
5
zwarte peperbolletjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
79,50 €/kg
€1,59
Toevoegen
F2021022500077550000
Delhaize, Bio
Kruiden | Kruidnagels | Bio
28 gr
73,21 €/kg
€2,05
Toevoegen
S2015012100014350000
Santa Maria
Kruiden | Kaneelstokjes
Dit product is niet meer beschikbaar
Alternatieven tonen
S2009113008000100000
Delhaize
Moelleux | Chocolade
2 st
2,35 €/st
€4,69
Toevoegen
F2015082600824200000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
Alle ingrediënten van de kruidensiroop in een kom doen en tot het kookpunt brengen.
10 minuten laten doorkoken en er de ananasschijfjes in leggen, 15 minuten laten koken.
De ananasschijfjes verwijderen, het sap filteren en fris zetten.
De chocolademoelleux opwarmen in de oven.
AFWERKING EN GARNERING
De ananasschijfjes in een diep bord schikken, een beetje kruidensap over gieten.
De moelleux, sorbet en muntblaadjes eraan toevoegen.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Romantisch diner
Overig
Dessert
Toevoegen aan favorieten
Recept afdrukken
Pause
Play
% buffered
00:00
-13:31
Unmute
Mute
Exit fullscreen
Enter fullscreen
Play
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
79,50 €/kg
€1,59
Toevoegen
F2021022500077550000
Delhaize, Bio
Kruiden | Kruidnagels | Bio
28 gr
73,21 €/kg
€2,05
Toevoegen
S2015012100014350000
Santa Maria
Kruiden | Kaneelstokjes
Dit product is niet meer beschikbaar
Alternatieven tonen
S2009113008000100000
Delhaize
Moelleux | Chocolade
2 st
2,35 €/st
€4,69
Toevoegen
F2015082600824200000
Laad nog 2 producten
Deze recepten kan je ook leuk vinden
In kruiden gemarineerde ananas, karamel met gezouten boter, Tahiti-vanille-ijs
Makkelijk, 30-60 min.
Lopende chocoladetaartjes peer in rode wijn en vanille-ijs van Delhaize
Makkelijk, < 30 min.