Recept zoekresultatenWarme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Recept zoekresultatenWarme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Delhaize logo

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet

door Yves Mattagne
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 2 schijfjes ananas
  • 2 anijssterren
  • 2 chocolademoelleux
  • 1/3 stokje kaneel
  • 3 kardemonbolletje
  • 5 korianderkorrels
  • 2 kruidnagels
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 200 g suiker
  • 50 cl siroop met kruiden
  • 1/2 stokje vanille
  • 2 takjes verse munt
  • 1/2 l water
  • 5 zwarte peperbolletjes
  • 2 schijfjes ananas
  • 2 anijssterren
  • 2 chocolademoelleux
  • 1/3 stokje kaneel
  • 3 kardemonbolletje
  • 5 korianderkorrels
  • 2 kruidnagels
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 200 g suiker
  • 50 cl siroop met kruiden
  • 1/2 stokje vanille
  • 2 takjes verse munt
  • 1/2 l water
  • 5 zwarte peperbolletjes