Vol-au-vent van kreeft


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kreeften (voorgekookt)
- 3 stengels bleekselderij
- 2 preistengels
- 1 ui
- 4 lente-uitjes
- 1 doos miniwortelen
- 50 g broccoliroosjes
- 100 g kastanjechampignons
- 2 el tomatenpuree
- 1,2 l fond van kreeft
- 4 bladerdeegpasteitjes
- 40 g bloem
- 1 dl vermout
- 2 dl witte wijn
- 40 g boter
- peper
- 2 kreeften (voorgekookt)
- 3 stengels bleekselderij
- 2 preistengels
- 1 ui
- 4 lente-uitjes
- 1 doos miniwortelen
- 50 g broccoliroosjes
- 100 g kastanjechampignons
- 2 el tomatenpuree
- 1,2 l fond van kreeft
- 4 bladerdeegpasteitjes
- 40 g bloem
- 1 dl vermout
- 2 dl witte wijn
- 40 g boter