Recept zoekresultatenVol-au-vent van kreeft
Recept zoekresultatenVol-au-vent van kreeft
Delhaize logo
  • Vol-au-vent van kreeft
    B

Vol-au-vent van kreeft

Vol-au-vent van kreeftB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 kreeften (voorgekookt)
  • 3 stengels bleekselderij
  • 2 preistengels
  • 1 ui
  • 4 lente-uitjes
  • 1 doos miniwortelen
  • 50 g broccoliroosjes
  • 100 g kastanjechampignons
  • 2 el tomatenpuree
  • 1,2 l fond van kreeft
  • 4 bladerdeegpasteitjes
  • 40 g bloem
  • 1 dl vermout
  • 2 dl witte wijn
  • 40 g boter
  • peper
  • 2 kreeften (voorgekookt)
  • 3 stengels bleekselderij
  • 2 preistengels
  • 1 ui
  • 4 lente-uitjes
  • 1 doos miniwortelen
  • 50 g broccoliroosjes
  • 100 g kastanjechampignons
  • 2 el tomatenpuree
  • 1,2 l fond van kreeft
  • 4 bladerdeegpasteitjes
  • 40 g bloem
  • 1 dl vermout
  • 2 dl witte wijn
  • 40 g boter