Vijgencrumble met tijm en frangipane

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g amandelen
- 250 g amandelpoeder
- 2 el bloem
- 250 g boter, op kamertemperatuur
- 3 eieren
- 1 el grappa
- 1 rol kruimeldeeg
- 1 sinaasappel (schil)
- tijm
- 250 g suiker
- 1 stokje vanille
- 550 g vijgen
- 50 g amandelen
- 250 g amandelpoeder
- 2 el bloem
- 250 g boter, op kamertemperatuur
- 3 eieren
- 1 el grappa
- 1 rol kruimeldeeg
- 1 sinaasappel (schil)
- tijm
- 250 g suiker
- 1 stokje vanille
- 550 g vijgen