Uiensoep met zuurdesemtoast, abdijkaas en compote van ui
door Seppe Nobels


Makkelijk
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote uien, gepeld en gehalveerd
 - 2 kruidnagels
 - 2 tenen knoflook, gepeld
 - 2 takjes tijm
 - 3 blaadjes laurier
 - 20 g boter
 - 1 stengel prei, in ringen
 - 2 l groentebouillon
 - 1 el mosterd
 - peper
 - zout
 - 4 sneetjes (zuurdesem)brood (voor de afwerking)
 - boter (voor de afwerking)
 - knoflookolie (voor de afwerking)
 - compote van ui (voor de afwerking)
 - 3 harde Belgische kazen (abdijkaas van Postel, Oud Brugge en Reus van Vlaanderen) (voor de afwerking)
 
- 4 grote uien, gepeld en gehalveerd
 - 2 kruidnagels
 - 2 tenen knoflook, gepeld
 - 2 takjes tijm
 - 3 blaadjes laurier
 - 20 g boter
 - 1 stengel prei, in ringen
 - 2 l groentebouillon
 - 1 el mosterd
 - peper
 - zout
 - 4 sneetjes (zuurdesem)brood (voor de afwerking)
 - boter (voor de afwerking)
 - knoflookolie (voor de afwerking)
 - compote van ui (voor de afwerking)
 
