Travel soup
door Jeroen De Pauw
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 rode paprika
- 1 komkommer
- 1 dikke ui
- 1 teentje look
- 2 tomaten
- 1 plat water
- 5 blaadjes basilicum
- tabasco
- grof zout
- 1 el tomatenpuree, dubbel geconcentreerd
- 1 stengel selder lava
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020032400055550000
F2008061600314730000
F2008120300394620000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Was alle groenten en kruiden. Verwijder de pitten uit de paprika en snij hem in kleine stukken. Schil de komkommer en snij hem eveneens in stukken. Snipper de ui en de look en snij ook de tomaten in stukken. Doe alle groenten in een blender en overgiet met koud water. Voeg er nu de basilicum aan toe. Mix alles goed tot een soepje en giet daarna door een zeef.
- De gazpacho is nu nog niet gekruid en te lopend. We gaan hem dus bijkruiden met enkele druppels tabasco, grof zout en een flinke lepel tomatenpuree. Proef even of hij lekker is. Als je tevreden bent, giet de gazpacho dan in bekertjes. Snij de lava in gelijke stukken en serveer als rietje in de gazpacho.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Spaans
Vegan
Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020032400055550000
F2008061600314730000
F2008120300394620000
Laad nog 4 producten