Tagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
 - 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
 - 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
 - 80 g mayonaise met citroen
 - 250 g oesterzwammen
 - 2 el olijfolie
 - 1 schaaltje tuinkers
 - 10 cl verse room
 - 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
 - 2 el wasabi
 - peper
 
- 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
 - 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
 - 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
 - 80 g mayonaise met citroen
 - 250 g oesterzwammen
 - 2 el olijfolie
 - 1 schaaltje tuinkers
 - 10 cl verse room
 - 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
 - 2 el wasabi
 - peper