Recept zoekresultatenTagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen
Recept zoekresultatenTagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen
Delhaize logo

Tagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen

Tagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
  • 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 80 g mayonaise met citroen
  • 250 g oesterzwammen
  • 2 el olijfolie
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 10 cl verse room
  • 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
  • 2 el wasabi
  • peper
  • 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
  • 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 80 g mayonaise met citroen
  • 250 g oesterzwammen
  • 2 el olijfolie
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 10 cl verse room
  • 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
  • 2 el wasabi
  • peper