Tagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
- 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 80 g mayonaise met citroen
- 250 g oesterzwammen
- 2 el olijfolie
- 1 schaaltje tuinkers
- 10 cl verse room
- 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
- 2 el wasabi
- peper
- 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
- 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 80 g mayonaise met citroen
- 250 g oesterzwammen
- 2 el olijfolie
- 1 schaaltje tuinkers
- 10 cl verse room
- 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
- 2 el wasabi
- peper