Recept zoekresultatenTaart met zonnegroenten en geitenkaas
Delhaize logo
  • Taart met zonnegroenten en geitenkaas

Taart met zonnegroenten en geitenkaas

Taart met zonnegroenten en geitenkaas
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 175 g bloem
  • 6 el water
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 2 gele paprika's
  • 1 kl oregano
  • 2 tomaten
  • 10 groene en/of zwarte olijven, ontpit
  • 125 g geitenbrie (of brie van een andere gefermenteerde witte kaas)
  • 2 el kappertjes
  • peper
  • olijfolie
  • 175 g bloem
  • 6 el water
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 2 gele paprika's
  • 1 kl oregano
  • 2 tomaten
  • 10 groene en/of zwarte olijven, ontpit
  • 125 g geitenbrie (of brie van een andere gefermenteerde witte kaas)
  • 2 el kappertjes
  • peper
  • olijfolie

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
3
Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
4
Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
5
Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
6
Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
7
Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
8
Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
9
Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes.
10
Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten.
11
Zet de taart 30 minuten in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
3
Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
4
Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
5
Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
6
Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
7
Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
8
Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
9
Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes.
10
Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten.
11
Zet de taart 30 minuten in de oven.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Mineraalwater | Niet bruisend | PET
Evian Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 50 cl
-20% voor 3
4
69
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
1
09
Paprika | Geel
Delhaize Paprika | Geel
1 st
1
19
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
2
95
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
4
49
Olijven | Groen | Ontpit
Delhaize Olijven | Groen | Ontpit
130 gr
2
59
Brie | Mini portie
Delhaize Brie | Mini portie
155 gr
3 voor €5.5
2
29
Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89

Reeds in je keuken

Bloem | Wit brood
Soubry Bloem | Wit brood
2 kg
2de tegen -40%
3
19
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Olijfolie | Cucinare
Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
1 l
2+1 gratis
13
99
Totaal:
€22,17