Recept zoekresultatenStampermuffins
Recept zoekresultatenStampermuffins
Delhaize logo
  • Stampermuffins
    Nutri-Score D

Stampermuffins

StampermuffinsD
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 8 cl arachideolie
  • 150 g blonde cassonadesuiker
  • zout
  • 2 eieren
  • 60 g rozijnen
  • 1/2 kl vierkruidenpoeder
  • 50 g walnoten
  • 2 wortelen
  • 130 g zelfrijzende bloem
  • 8 cl arachideolie
  • 150 g blonde cassonadesuiker
  • zout
  • 2 eieren
  • 60 g rozijnen
  • 1/2 kl vierkruidenpoeder
  • 50 g walnoten
  • 2 wortelen
  • 130 g zelfrijzende bloem

Begin met koken

  1. 1
    Doe de rozijnen in een kom en bedek met kokend water.
  2. 2
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. 3
    Hak de noten grof. Rasp de wortelen met de fijne kant van de rasp: je hebt 150 g nodig.
  4. 4
    Klop de eieren los met de cassonade, het vierkruidenpoeder en het zout. Voeg de helft van de bloem toe en vervolgens de olie. Voeg op het einde de rest van de bloem toe. Klop nog 2 min., doe er dan de uitgelekte rozijnen bij, de wortelen en de noten. Meng goed.
  5. 5
    Leg papieren vormpjes ("baking cups") in elke holte van een muffinblik. Verdeel er het deeg over en bak 15 min. in de oven.
  6. 6
    Laat 5 min. rusten en neem uit de vorm. Om van te proeven op kamertemperatuur.
  1. 1
    Doe de rozijnen in een kom en bedek met kokend water.
  2. 2
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. 3
    Hak de noten grof. Rasp de wortelen met de fijne kant van de rasp: je hebt 150 g nodig.
  4. 4
    Klop de eieren los met de cassonade, het vierkruidenpoeder en het zout. Voeg de helft van de bloem toe en vervolgens de olie. Voeg op het einde de rest van de bloem toe. Klop nog 2 min., doe er dan de uitgelekte rozijnen bij, de wortelen en de noten. Meng goed.
  5. 5
    Leg papieren vormpjes ("baking cups") in elke holte van een muffinblik. Verdeel er het deeg over en bak 15 min. in de oven.
  6. 6
    Laat 5 min. rusten en neem uit de vorm. Om van te proeven op kamertemperatuur.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1373; energie (kCal): 329; vetten (g): 16,8; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 39,8; suikers (g): 25,8; vezels (g): 2; eiwitten (g): 4,6; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 205,43
Amerikaans
Vegetarisch
Kids,Brunch
Overig
Snack

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

  • Vier kruiden
    1/2 kl

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Noten
    50 g

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Olie | Arachide
    1 l
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    3
    19
  • Tienen-Tirlemont Cassonade
    500 gr
    1
    65
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Vahiné Gedroogde rozijnen
    125 gr
    2
    69
  • Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
    1 st
    2
    19
  • Delhaize Tarwebloem
    1 kg
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    39
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Zout | Cuisine
    1 kg
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    35

Totaal:

€12,10