Risotto met krab, venkel en zeekraal


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g noordzeekrabvlees
- 600 g gekookte krabbenscharen
- 3 tomaten
- 75 g zeekraal
- 1 venkel
- 1 sjalot
- 300 g arborio rijst
- 2 dl zure room
- 5 dl witte wijn
- 3,8 dl schaaldierenfond
- 2 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 100 g noordzeekrabvlees
- 600 g gekookte krabbenscharen
- 3 tomaten
- 75 g zeekraal
- 1 venkel
- 1 sjalot
- 300 g arborio rijst
- 2 dl zure room
- 5 dl witte wijn
- 3,8 dl schaaldierenfond
- 2 el olijfolie
- 1 teentje knoflook