Noedels met rode curry, tijgergarnalen en primeurgroenten

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g erwten (vers of diepgevroren)
- 1 el gember, geraspt
- 150 g groene asperges, in 3 verdeeld
- 2 el koriander, fijngehakt
- 1 el mirin (Japanse rijstazijn)
- 150 g peulen
- 5 cl plantaardige bouillon
- 1 el plantaardige olie
- rijstnoedels
- 1 kl rode curry
- 1 kl sesamolie
- 600 g tijgergarnalen
- 4 jonge uien, fijngesneden
- 1 rode paprika, in fijne reepjes gesneden
- 1 Sap van 1 limoen
- 150 g erwten (vers of diepgevroren)
- 1 el gember, geraspt
- 150 g groene asperges, in 3 verdeeld
- 2 el koriander, fijngehakt
- 1 el mirin (Japanse rijstazijn)
- 150 g peulen
- 5 cl plantaardige bouillon
- 1 el plantaardige olie
- rijstnoedels
- 1 kl rode curry
- 1 kl sesamolie
- 600 g tijgergarnalen
- 4 jonge uien, fijngesneden
- 1 rode paprika, in fijne reepjes gesneden
- 1 Sap van 1 limoen