Nage van schelpdieren met peterselie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 partjes citroen
- 1 citroen (het sap)
- 1/2 bosje bladpeterselie
- grof zout
- 1 el verse tijmblaadjes
- 2 e.l. olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- peper
- 2 kg schelpdieren (tapijt-, amandel-, venusschelpen, mesheften, …)
- 4 partjes citroen
- 1 citroen (het sap)
- 1/2 bosje bladpeterselie
- grof zout
- 1 el verse tijmblaadjes
- 2 e.l. olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- peper
- 2 kg schelpdieren (tapijt-, amandel-, venusschelpen, mesheften, …)