Recept zoekresultatenMet hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls
Recept zoekresultatenMet hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls
Delhaize logo
  • Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls

Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls

Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 hindekronen
  • 50 g walnoten
  • 50 g geroosterde hazelnoten
  • 15 cl Muscat de Samos
  • 15 cl rode wijn
  • 30 cl wildfond (uit bokaal)
  • 2 el mosterd
  • 1 feuille laurier
  • 2 g boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 2 hindekronen
  • 50 g walnoten
  • 50 g geroosterde hazelnoten
  • 15 cl Muscat de Samos
  • 15 cl rode wijn
  • 30 cl wildfond (uit bokaal)
  • 2 el mosterd
  • 1 feuille laurier
  • 2 g boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen