Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls
Recept zoekresultaten
Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls
Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
2
hindekronen
50 g
walnoten
50 g
geroosterde hazelnoten
15 cl
Muscat de Samos
15 cl
rode wijn
30 cl
wildfond (uit bokaal)
2 el
mosterd
1 feuille
laurier
2 g
boter
1 e.l.
olijfolie
peper
2 afgestreken el
express bindmiddel voor bruine sauzen
2
hindekronen
50 g
walnoten
50 g
geroosterde hazelnoten
15 cl
Muscat de Samos
15 cl
rode wijn
30 cl
wildfond (uit bokaal)
2 el
mosterd
1 feuille
laurier
2 g
boter
1 e.l.
olijfolie
peper
2 afgestreken el
express bindmiddel voor bruine sauzen