
Marokkaanse salade met geroosterde kikkererwten en courgettezaalouk


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 rode paprika's
- 250 g kerstomaten
- 1 rode ui
- 2 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1/2 bot platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 1 kl paprikapoeder
- peper
- 1 blik kikkererwten 240 g, uitgelekt gewicht (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 el olijfolie (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 kl ras-el-hanout (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1 kl kurkuma (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 kl korianderpoeder (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 kl komijnpoeder (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1/2 kl fleur de sel (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 courgettes (voor de courgettezaalouk)
- 2 grote tomaten (voor de courgettezaalouk)
- 4 el olijfolie (voor de courgettezaalouk)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de courgettezaalouk)
- 3 teentjes verse knoflook (voor de courgettezaalouk)
- 1 el komijnpoeder (voor de courgettezaalouk)
- 250 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- 2 el olijfolie (voor de yoghurtsaus)
- 1 kl komijnpoeder (voor de yoghurtsaus)
- 3 rode paprika's
- 250 g kerstomaten
- 1 rode ui
- 2 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1/2 bot platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 1 kl paprikapoeder
- peper
- 1 blik kikkererwten 240 g, uitgelekt gewicht (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 el olijfolie (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 kl ras-el-hanout (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1 kl kurkuma (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 kl korianderpoeder (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 kl komijnpoeder (voor de geroosterde kikkererwten)