Lenteminestrone met schelvis en pesto


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g schelvisfilets
- 200 g jonge wortelen
- 200 g sperziebonen
- 110 g groene mini-asperges
- 100 g rucolapesto
- 80 g pijnboompitten
- 80 g kleine pasta
- 2 blokjes groentebouillon
- 1 l water
- kerstomaten en waterkers (voor decoratie)
- 600 g schelvisfilets
- 200 g jonge wortelen
- 200 g sperziebonen
- 110 g groene mini-asperges
- 100 g rucolapesto
- 80 g pijnboompitten
- 80 g kleine pasta
- 2 blokjes groentebouillon
- 1 l water
- kerstomaten en waterkers (voor decoratie)