Doe ze in de beker van de hakmolen en voeg het sap van de geraspte limoen toe, de yoghurt, de sambal, de cassonade, de mosterd, het vierkruidenpoeder, de geperste knoflooktenen, 2 eetlepels koriander, een halve fijngesneden rode ui, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout.
Laat fijnmalen tot een homogeen mengsel.
Leg de lamskoteletten in een grote schaal, omhul ze goed met de marinade, dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
Snij de ontpitte tomaat en het vruchtvlees van de mango in heel kleine blokjes.
Doe er de fijngesnipperde, resterende halve ui bij, 2 eetlepels koriander, het sap van 1 limoen, peper en zout.
Meng goed en zet minstens 2 uur in koelkast.
Laat de lamskoteletten uitlekken, smeer ze lichtjes in met olie en gril ze snel op de barbecue.