
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 aubergines
- 1 bosje basilicum
- 1 kl citroensap
- 1 geitenkaasje
- 800 g lamsbout, ontbeend
- 2 e.l. olijfolie
- 2 paprika's
- 1 el rode wijnazijn
- 1 dl tahin
- 1/2 ui
- zout
- peper
- 2 aubergines
- 1 bosje basilicum
- 1 kl citroensap
- 1 geitenkaasje
- 800 g lamsbout, ontbeend
- 2 e.l. olijfolie
- 2 paprika's
- 1 el rode wijnazijn
- 1 dl tahin
- 1/2 ui
- zout
- peper