Kreeft met citrusvruchten, parelcouscous en zeekraal

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 levende kreeften (2 x 700 g)
- 1 rode pompelmoes
- 1 witte pompelmoes
- 1 pomelo’s
- 1 sinaasappel
- 1 sjalot
- 100 g zeekraal
- 100 g jonge sla
- 150 g parelcouscous
- 2 dl droge witte wijn
- 200 g boter
- 5 el olijfolie
- 1 bussel bieslook
- 25 g kervel
- 1 blaadje laurier
- cayennepeper
- 4 zwarte peperbolletjes
- 1 peper en zout
- 1/2 venkelknol (voor de court-bouillon)
- 4 branches selderstengels (voor de court-bouillon)
- 2 wortelen (voor de court-bouillon)
- 1 grote ui (voor de court bouillon)
- 1 biosinaasappel (voor de court-bouillon)
- 4 l water (voor de court-bouillon)
- 5 takjes
- 1 blaadje laurier (voor de court-bouillon)
- 1 el zwarte peperbollen (voor de court-bouillon)
- 1 el cayennepeper (voor de court-bouillon)
- 50 g grof zeezout (voor de court-bouillon)
- 2 levende kreeften (2 x 700 g)
- 1 rode pompelmoes
- 1 witte pompelmoes
- 1 pomelo’s
- 1 sinaasappel
- 1 sjalot
- 100 g zeekraal
- 100 g jonge sla
- 150 g parelcouscous
- 2 dl droge witte wijn
- 200 g boter
- 5 el olijfolie
- 1 bussel bieslook
- 25 g kervel
- 1 blaadje laurier