Recept zoekresultatenKreeft met citrusvruchten, parelcouscous en zeekraal
Recept zoekresultatenKreeft met citrusvruchten, parelcouscous en zeekraal
Delhaize logo
  • Kreeft met citrusvruchten, parelcouscous en zeekraal

Kreeft met citrusvruchten, parelcouscous en zeekraal

Kreeft met citrusvruchten, parelcouscous en zeekraal
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 levende kreeften (2 x 700 g)
  • 1 rode pompelmoes
  • 1 witte pompelmoes
  • 1 pomelo’s
  • 1 sinaasappel
  • 1 sjalot
  • 100 g zeekraal
  • 100 g jonge sla
  • 150 g parelcouscous
  • 2 dl droge witte wijn
  • 200 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 1 bussel bieslook
  • 25 g kervel
  • 1 blaadje laurier
  • cayennepeper
  • 4 zwarte peperbolletjes
  • 1 peper en zout
  • 1/2 venkelknol (voor de court-bouillon)
  • 4 branches selderstengels (voor de court-bouillon)
  • 2 wortelen (voor de court-bouillon)
  • 1 grote ui (voor de court bouillon)
  • 1 biosinaasappel (voor de court-bouillon)
  • 4 l water (voor de court-bouillon)
  • 5 takjes
  • 1 blaadje laurier (voor de court-bouillon)
  • 1 el zwarte peperbollen (voor de court-bouillon)
  • 1 el cayennepeper (voor de court-bouillon)
  • 50 g grof zeezout (voor de court-bouillon)
  • 2 levende kreeften (2 x 700 g)
  • 1 rode pompelmoes
  • 1 witte pompelmoes
  • 1 pomelo’s
  • 1 sinaasappel
  • 1 sjalot
  • 100 g zeekraal
  • 100 g jonge sla
  • 150 g parelcouscous
  • 2 dl droge witte wijn
  • 200 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 1 bussel bieslook
  • 25 g kervel
  • 1 blaadje laurier