Kormalamsvlees

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 afgestreken el gemalen koriander
- verse koriander
- 1 kg mager lamsvlees (schouder, nettogewicht)
- 2 teentjes knoflook
- 2 el gepelde pistachenoten
- 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
- 2 kl gemalen komijn
- vers geraspte gemberwortel
- 1 el boter
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 2 el arachideolie
- 1 afgestreken kl kurkumapoeder
- 230 ml water
- 2 el water (voor het mengsel)
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 2 uien
- peper
- 1 afgestreken el gemalen koriander
- verse koriander
- 1 kg mager lamsvlees (schouder, nettogewicht)
- 2 teentjes knoflook
- 2 el gepelde pistachenoten
- 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
- 2 kl gemalen komijn
- vers geraspte gemberwortel
- 1 el boter
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 2 el arachideolie
- 1 afgestreken kl kurkumapoeder
- 230 ml water
- 2 el water (voor het mengsel)
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt