1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Doe de rozijnen in een kom en zet ze onder kokend water.
3
Bak de fijngesneden ui op zacht vuur in een kleine pan met de olie, dek af en laat 5 min fruiten.
4
Snijd ondertussen de kipfilets in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Los het bouillonblokje op in het warm water en giet op de kip. Voeg de eieren, de room en het kerriepoeder toe, pureer tot een gladde massa. Voeg de peterselie of koriander toe, de ui en de uitgelekte rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Smeer de vormen van een muffinblik lichtjes in met boter en verdeel er de bereiding over. Bak 15 min in de oven.
7
Dien koud op met de mangochutney en een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Doe de rozijnen in een kom en zet ze onder kokend water.
3
Bak de fijngesneden ui op zacht vuur in een kleine pan met de olie, dek af en laat 5 min fruiten.
4
Snijd ondertussen de kipfilets in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Los het bouillonblokje op in het warm water en giet op de kip. Voeg de eieren, de room en het kerriepoeder toe, pureer tot een gladde massa. Voeg de peterselie of koriander toe, de ui en de uitgelekte rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Smeer de vormen van een muffinblik lichtjes in met boter en verdeel er de bereiding over. Bak 15 min in de oven.
7
Dien koud op met de mangochutney en een slaatje.