
Inktvisragout


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 middelgrote witte uien
- 600 g schoongemaakte inktvis
- 1 teentje knoflook
- 1 kg tomaat
- 1 rode paprika
- 1/2 kl Espelette-piment
- 1/2 kl suiker
- 3 e.l. olijfolie
- 5 cl cognac
- zout
- peper
- 10 cl water
- 2 middelgrote witte uien
- 600 g schoongemaakte inktvis
- 1 teentje knoflook
- 1 kg tomaat
- 1 rode paprika
- 1/2 kl Espelette-piment
- 1/2 kl suiker
- 3 e.l. olijfolie
- 5 cl cognac
- zout
- peper
- 10 cl water