Terugroeping product:"Hak Spinazie" producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevattenMeer info >

Recept zoekresultatenIn de oven gebakken toasten met bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenIn de oven gebakken toasten met bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • In de oven gebakken toasten met bospaddenstoelen
    A

In de oven gebakken toasten met bospaddenstoelen

In de oven gebakken toasten met bospaddenstoelenA
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 250 g gemengde bospaddenstoelen
  • 1 e.l. olijfolie
  • 6 dikke sneden houthakkersbrood (of 3 sneden boerenbrood in 2 gesneden)
  • 100 g ricotta
  • 1 el gehakte bieslook
  • 1 ei
  • zout
  • 250 g gemengde bospaddenstoelen
  • 1 e.l. olijfolie
  • 6 dikke sneden houthakkersbrood (of 3 sneden boerenbrood in 2 gesneden)
  • 100 g ricotta
  • 1 el gehakte bieslook
  • 1 ei
  • zout

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Borstel de paddenstoelen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof. Bak ze op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
3
Rooster ondertussen de sneden brood.
4
Meng de ricotta, de bieslook en het ei, voeg dan de champigons toe. Breng op smaak met peper en zout. Schik op de sneden brood en laat de toasten in 5 min. lichtbruin bakken in de oven.
5
Rooster ondertussen de sneden brood.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Borstel de paddenstoelen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof. Bak ze op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
3
Rooster ondertussen de sneden brood.
4
Meng de ricotta, de bieslook en het ei, voeg dan de champigons toe. Breng op smaak met peper en zout. Schik op de sneden brood en laat de toasten in 5 min. lichtbruin bakken in de oven.
5
Rooster ondertussen de sneden brood.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 620; energie (kCal): 148; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 15,2; suikers (g): 2,2; vezels (g): 3,5; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 152,44
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 620; energie (kCal): 148; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 15,2; suikers (g): 2,2; vezels (g): 3,5; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 152,44
Vegetarisch
Diner
Herfst
Hapjes