Recept zoekresultatenGroentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto
Recept zoekresultatenGroentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto
Delhaize logo
  • Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto
    Nutri-Score B

Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pesto

Groentebrochettes, vegetarische worsten en pastasalade met pestoB
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 500 g yoghurt natuur
  • 3 el olijfolie
  • 640 g ‘Braad Saucisse’ De Vegetarische Slager (4 x 2 stuks)
  • peper
  • 50 g rucola (voor de pastasalade)
  • 20 g pijnboompitten (voor de pastasalade)
  • 20 g gepelde pistachenoten (voor de pastasalade)
  • 250 g volkoren Griekse pasta (voor de pastasalade)
  • 50 g parmigiano (voor de pastasalade)
  • 120 g verse pesto (voor de pastasalade)
  • peper en zout (voor de pastasalade)
  • 2 maiskolven (maisbrochettes)
  • 2 lente-uitjes (maisbrochettes)
  • 1/2 rode peper (maisbrochettes)
  • 1/2 biolimoen (maisbrochettes)
  • 3 el olijfolie (maisbrochettes)
  • “Lime Pepper“ Santa Maria (maisbrochettes)
  • 250 g grote bruine champignons (brochettes met champignons)
  • 3 takjes tijm (brochettes met champignons)
  • 2 el balsamicoazijn (brochettes met champignons)
  • 1 el sojasaus (brochettes met champignons)
  • 3 el olijfolie (brochettes met champignons)
  • 4 uien (brochettes met ui)
  • 2 takjes rozemarijn (brochettes met ui)
  • 2 el honing (brochettes met ui)
  • 3 el olijfolie (brochettes met ui)
  • 1 el ‘Curry Madras’ Market Fresh (brochettes met ui)
  • 1/4 bloemkool (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 1/4 broccoli (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 3 el olijfolie (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 1/2 kl komijn (bloemkoolbroccolibrochettes)
  • 1 grote courgette (courgettebrochettes)
  • 3 takjes munt (courgettebrochettes)
  • 3 el olijfolie (courgettebrochettes)
  • 2 kleine aubergines (auberginebrochettes)
  • 2 takjes rozemarijn (auberginebrochettes)
  • 2 el biotomatendip (auberginebrochettes)
  • 3 el olijfolie (auberginebrochettes)
  • 200 g datterinotomaten (brochettes met datterinotomaten)
  • 1 kl rietsuiker (brochettes met datterinotomaten)
  • 3 el olijfolie (brochettes met datterinotomaten)
  • zout (brochettes met datterintomaten)
  • 3 zoete puntpaprika’s (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • 1 kl rietsuiker (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • 3 el olijfolie (brochettes met zoete puntpaprika’s)
  • zout (brochettes met zoete puntpaprika's)
  • 500 g yoghurt natuur
  • 3 el olijfolie
  • 640 g ‘Braad Saucisse’ De Vegetarische Slager (4 x 2 stuks)
  • peper
  • 50 g rucola (voor de pastasalade)
  • 20 g pijnboompitten (voor de pastasalade)
  • 20 g gepelde pistachenoten (voor de pastasalade)
  • 250 g volkoren Griekse pasta (voor de pastasalade)
  • 50 g parmigiano (voor de pastasalade)
  • 120 g verse pesto (voor de pastasalade)
  • peper en zout (voor de pastasalade)
  • 2 maiskolven (maisbrochettes)
  • 2 lente-uitjes (maisbrochettes)
  • 1/2 rode peper (maisbrochettes)
  • 1/2 biolimoen (maisbrochettes)