OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenGranolareep met cashewcrème en vijgen
Recept zoekresultatenGranolareep met cashewcrème en vijgen
Delhaize logo

Granolareep met cashewcrème en vijgen

Granolareep met cashewcrème en vijgen
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
18 porties
  • 150 g ontpitte dadels
  • 100 g vruchtvlees van een verse kokosnoot
  • 100 g gedroogde vijgen
  • 100 g witte amandelen
  • 70 g gepelde walnoten
  • 30 g geraspte kokosnoot
  • 250 g cashewnoten
  • 1 stokje vanille
  • 20 g lijnzaad
  • 1 dl kokoswater
  • 5 cl honing
  • verse vijgen voor de afwerking
  • 150 g ontpitte dadels
  • 100 g vruchtvlees van een verse kokosnoot
  • 100 g gedroogde vijgen
  • 100 g witte amandelen
  • 70 g gepelde walnoten
  • 30 g geraspte kokosnoot
  • 250 g cashewnoten
  • 1 stokje vanille
  • 20 g lijnzaad
  • 1 dl kokoswater
  • 5 cl honing
  • verse vijgen voor de afwerking

Begin met koken

: 40 min + 3 u weken + 3 u in de diepvriezer
1
Laat de cashewnoten vooraf een 3-tal uur in lauw water weken.
2
Maak een pasta door de dadels, de vijgen, de amandelen, de walnoten, de geraspte kokosnoot en het lijnzaad met 2 tot 3 eetlepels water te mixen.
3
Bedek een rechthoekige schotel (ongeveer 30 x 16 cm) met bakpapier of vershoudfolie. Spreid er de drogevruchtenpasta op en druk goed aan tot je een egale oppervlakte krijgt. Bedek de schotel en steek 1 u in de diepvriezer.
4
Laat de cashewnoten uitlekken en mix ze tot een crème, samen met het vruchtvlees van de kokosnoot, het kokoswater, de honing en de uitgeschraapte binnenkant van het vanillestokje. Smeer het op de laag drogevruchtenpasta. Bedek de bereiding en zet ze voor minstens 2 u terug in de diepvriezer.
5
Haal de bereiding uit de vorm, snijd ze in 18 rechthoeken. Werk ze af met verse vijgen, in schijfjes gesneden.
1
Laat de cashewnoten vooraf een 3-tal uur in lauw water weken.
2
Maak een pasta door de dadels, de vijgen, de amandelen, de walnoten, de geraspte kokosnoot en het lijnzaad met 2 tot 3 eetlepels water te mixen.
3
Bedek een rechthoekige schotel (ongeveer 30 x 16 cm) met bakpapier of vershoudfolie. Spreid er de drogevruchtenpasta op en druk goed aan tot je een egale oppervlakte krijgt. Bedek de schotel en steek 1 u in de diepvriezer.
4
Laat de cashewnoten uitlekken en mix ze tot een crème, samen met het vruchtvlees van de kokosnoot, het kokoswater, de honing en de uitgeschraapte binnenkant van het vanillestokje. Smeer het op de laag drogevruchtenpasta. Bedek de bereiding en zet ze voor minstens 2 u terug in de diepvriezer.
5
Haal de bereiding uit de vorm, snijd ze in 18 rechthoeken. Werk ze af met verse vijgen, in schijfjes gesneden.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Zomer,Herfst
Snack

Ingrediënten voor 18 personen

Toon:

Delhaize Ontpitte Dadels | Bio
150 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Vijgen natuur
250 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Noten
70 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kokosnoot | Geraspt
Vahiné Kokosnoot | Geraspt
115 gr
3
25
Amandel G&G
Delhaize Amandel G&G
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
75
Kokosnoot | Geraspt
Vahiné Kokosnoot | Geraspt
115 gr
3
25
Cashewnoten | Zure Room
Delhaize Cashewnoten | Zure Room
2 × 200 gr
4
59
Vanille | Stokje
Santa Maria Vanille | Stokje
1 st
9
29
Lijnzaad | Gebroken | Bio
Delhaize Lijnzaad | Gebroken | Bio
500 gr
Bio
    3
    25
    Kokoswater | Natuur
    Vita Coco Kokoswater | Natuur
    33 cl
    2
    79
    Honing | Berg
    Delhaize Honing | Berg
    250 gr
    3
    49
    Verse vijg | Cat1
    Delhaize Verse vijg | Cat1
    1 st
    0
    99
    Totaal:
    €38,24