Granolareep met cashewcrème en vijgen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 18 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g ontpitte dadels
- 100 g vruchtvlees van een verse kokosnoot
- 100 g gedroogde vijgen
- 100 g witte amandelen
- 70 g gepelde walnoten
- 30 g geraspte kokosnoot
- 250 g cashewnoten
- 1 stokje vanille
- 20 g lijnzaad
- 1 dl kokoswater
- 5 cl honing
- verse vijgen voor de afwerking
- 150 g ontpitte dadels
- 100 g vruchtvlees van een verse kokosnoot
- 100 g gedroogde vijgen
- 100 g witte amandelen
- 70 g gepelde walnoten
- 30 g geraspte kokosnoot
- 250 g cashewnoten
- 1 stokje vanille
- 20 g lijnzaad
- 1 dl kokoswater
- 5 cl honing
- verse vijgen voor de afwerking