Recept zoekresultatenGezouten kabeljauw met bloemkool en carpaccio van knolselderij
Recept zoekresultatenGezouten kabeljauw met bloemkool en carpaccio van knolselderij
Delhaize logo
  • Gezouten kabeljauw met bloemkool en carpaccio van knolselderij
    A

Gezouten kabeljauw met bloemkool en carpaccio van knolselderij

door Seppe Nobels
Gezouten kabeljauw met bloemkool en carpaccio van knolselderijA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 240 g noordzeekabeljauw
  • zout
  • suiker
  • 1/2 bloemkool
  • 1 dl knoflookolie
  • het sap van 1 citroen
  • peper
  • 2 dl melk
  • 2 dl room
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • enkele takjes tijm
  • 1/2 knolselder
  • 240 g noordzeekabeljauw
  • zout
  • suiker
  • 1/2 bloemkool
  • 1 dl knoflookolie
  • het sap van 1 citroen
  • peper
  • 2 dl melk
  • 2 dl room
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • enkele takjes tijm
  • 1/2 knolselder