Gezouten kabeljauw met bloemkool en carpaccio van knolselderij
door Seppe Nobels


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 240 g noordzeekabeljauw
- zout
- suiker
- 1/2 bloemkool
- 1 dl knoflookolie
- het sap van 1 citroen
- peper
- 2 dl melk
- 2 dl room
- 1 teen knoflook, gepeld
- enkele takjes tijm
- 1/2 knolselder
- 240 g noordzeekabeljauw
- zout
- suiker
- 1/2 bloemkool
- 1 dl knoflookolie
- het sap van 1 citroen
- peper
- 2 dl melk
- 2 dl room
- 1 teen knoflook, gepeld
- enkele takjes tijm
- 1/2 knolselder