Gestoofde runderkarbonaden met speculaas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el arachideolie
- 1 teentje knoflook
- knolselderpuree (als bijgerecht)
- 1 kruidentuiltje
- 1/2 bosje krulpeterselie
- 600 g magere runderkarbonaden
- 25 cl pittige rode wijn
- 4 speculooskoekjes
- 100 g wortelen
- 1 ui
- 1 el arachideolie
- 1 teentje knoflook
- knolselderpuree (als bijgerecht)
- 1 kruidentuiltje
- 1/2 bosje krulpeterselie
- 600 g magere runderkarbonaden
- 25 cl pittige rode wijn
- 4 speculooskoekjes
- 100 g wortelen
- 1 ui