Recept zoekresultatenGepocheerde kalfsbiefstuk met provencaalse groenten, olijventapendade en een kruidenmengeling
Recept zoekresultatenGepocheerde kalfsbiefstuk met provencaalse groenten, olijventapendade en een kruidenmengeling
Delhaize logo
  • Gepocheerde kalfsbiefstuk met provencaalse groenten, olijventapendade en een kruidenmengeling

Gepocheerde kalfsbiefstuk met provencaalse groenten, olijventapendade en een kruidenmengeling

Gepocheerde kalfsbiefstuk met provencaalse groenten, olijventapendade en een kruidenmengeling
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 kalfsbiefstukken van 200 g
  • 100 g boter
  • 2 gehakte sjalotten
  • 1/2 venkelknol
  • 2 tomaten
  • peper en zout
  • 2 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • olijfolie
  • rozemarijn
  • tijm
  • 1 bosje salie
  • 100 g tapenade
  • 10 ontpitte olijven
  • 4 kalfsbiefstukken van 200 g
  • 100 g boter
  • 2 gehakte sjalotten
  • 1/2 venkelknol
  • 2 tomaten
  • peper en zout
  • 2 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • olijfolie
  • rozemarijn
  • tijm
  • 1 bosje salie
  • 100 g tapenade
  • 10 ontpitte olijven